ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
Όροι Χρήσης της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού καταστήματος
3dcuttersandmore.gr.
Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα 3dcuttersandmore.gr. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους που αφορούν στα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της εταιρείας προς όλους εσάς τους επισκέπτες της ιστοσελίδας:
Η επωνυμία και τα στοιχεία της εταιρείας είναι:

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ – ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΝΝΙΔΑΚΗ

“3D Cutters and More”

Σχεδιασμός – Εκτυπώσεις 3D

Κυβέλης 36, Πάτημα Χαλανδρίου 15238

Α.Φ.Μ.: 131800039

ΔΥΟ : ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΤΗΛ. 2130469277 – 6936634655

Email: info@3dcuttersandmore.gr

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Η “3D CUTTERS AND MORE” διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας 3dcuttersandmore.gr (στο εξής: η Ιστοσελίδα) ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.
Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, κειμένων κ.λ.π. αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της “3D CUTTERS AND MORE.” και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου όπως αυτές προβλέπονται στον Ν. 4481/2017 , ο οποίος δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως (ΦΕΚ 100/20-07-2017 ) , του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων ή πνευματική ιδιοκτησία τρίτων για την οποία η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει λάβει άδεια χρήσης για τις δικές της αποκλειστικά ανάγκες και για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγης εργασίας με βάση το περιεχόμενο αυτό ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της “3DCUTTERS AND MORE ” ή οποιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων.
Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που παρατίθενται και περιγράφουν το ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα 3D CUTTERS AND MORE ή τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της “3D CUTTERS AND MORE ” ή τρίτων μερών, αποτελούν περιουσιακά στοιχεία της “3D CUTTERS AND MORE ” ή των τρίτων μερών αντίστοιχα, προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων και σύμφωνα με το υπ`αριθμ. 71/20-03-2020 ΦΕΚ  όπως σε αυτό δημοσιεύτηκε ο νέος Νόμος 4970/2020 , με την οδηγία περί σημάτων της ΕΕ υπ` αριθμ. 2015/ 2436 ενσωματωμένη  . Η χρήση τους στον ηλεκτρονικό κατάστημα δεν παρέχει ουδαμώς άδεια ή δικαίωμα χρήσης τους από τρίτους.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΗ

Ο Πελάτης δηλώνει ότι όλες οι πληροφορίες που παρέχονται από αυτόν κατά τη χρήση της Ιστοσελίδας είναι ακριβείς. Ο Πελάτης αναλαμβάνει την υποχρέωση να καλύψει κάθε ζημία της “3D CUTTERS AND MORE ” ή θυγατρικών της ή συνεργαζόμενων επιχειρήσεων από τη χρήση της παρούσας Ιστοσελίδας και του λογαριασμού του Πελάτη από μη εξουσιοδοτημένα από τον Πελάτη άτομα.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η “3D CUTTERS AND MORE ” ουδεμία ευθύνη φέρει για άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία, που μπορεί να προκύψει από την έλλειψη ικανότητας χρήσης της Ιστοσελίδας καθώς και από τυχόν σφάλματα, διακοπές, ελαττώματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία της Ιστοσελίδας ή στη διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών στο διαδίκτυο.
Η “3D CUTTERS AND MORE ” δεν ευθύνεται για τυχόν τεχνικά, τυπογραφικά ή ορθογραφικά λάθη στις τιμές ή στα χαρακτηριστικά των προϊόντων.Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν παρουσιάζει ασυνήθιστα χαμηλή τιμή, δίχως κάποια ιδιαίτερη ένδειξη που να δικαιολογεί αυτή, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν να παραγγείλετε το προϊόν.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ
ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Οι παραγγελίες σας αρχειοθετούνται ηλεκτρονικά και μπορείτε, εφόσον το επιθυμείτε, να λάβετε γνώση του περιεχομένου της παραγγελίας σας.
Η χρήση της Ιστοσελίδας γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη – πελάτη. Δεν ευθυνόμαστε για την κακόβουλη επέμβαση τρίτων.
Οι επισκέπτες της Ιστοσελίδας δεσμεύονται ότι δεν θα βλάψουν τρίτους με κακόβουλη χρήση της Ιστοσελίδας και πως δεν θα παραβιάσουν τα προσωπικά τους δεδομένα σύμφωνα με την αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων η οποία προβλέπεται στον Νόμο 4624/2019 , στον Νόμο 2472/1977 καθώς και στον Νόμο 3471/2006 ως έχει τροποποιηθεί μέχρι σήμερα.  Η επίσκεψη στην Ιστοσελίδα προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ
ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Επιλέγετε από τον προϊοντικό κατάλογο ή από την αναζήτηση προϊόντων συγκεκριμένους κωδικούς προϊόντων, συμπληρώνετε την ποσότητα που επιθυμείτε και πιέζοντας το πλήκτρο προσθήκη, τους τοποθετείτε στο καλάθι αγορών. Επιλέγετε από τη δεξιά στήλη την ένδειξη καλάθι αγορών και εμφανίζεται η οθόνη
του καλαθιού αγορών. Εφόσον δεν έχετε κάνει σύνδεση στο λογαριασμό σας θα σας ζητηθεί να πληκτρολογήσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας. Εάν δεν έχετε συνδεθεί ποτέ στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα πρέπει να επιλέξετε εγγραφή. Θα οδηγηθείτε σε μία φόρμα όπου θα δώσετε κάποια βασικά προσωπικά στοιχεία σας και θα ορίσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας. Εάν δεν επιθυμείτε να κάνετε εγγραφή μπορείτε να συμπληρώσετε τα σοιχεία σας και να παραγγείλετε ως επισκέπτης.
Στην οθόνη του καλαθιού αγορών μπορείτε να διαχειριστείτε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει καθώς επίσης να συμπληρώσετε τα στοιχεία της παραγγελίας όπως διεύθυνση αποστολής, τα σχόλια της παραγγελίας, τον τρόπο πληρωμής, τον τρόπο αποστολής και ότι
αποδέχεστε τους γενικούς όρους συναλλαγών. Σε αυτή τη φάση η ιστοσελίδα έχει τη δυνατότητα του άμεσου υπολογισμού του συνολικού κόστους της παραγγελίας σας με βάση των στοιχείων που εσείς επιλέγετε ώστε να έχετε άμεση και πλήρη εικόνα.
Τέλος θα οδηγηθείτε στην οθόνη πληρωμής όπου επιθεωρείτε τη συνολική εικόνα της παραγγελίας, δίνετε την τελική εντολή παραγγελίας επιλέγοντας πληρωμή.
Επίσης η Ιστοσελίδα παρέχει τη δυνατότητα επιλογής έκδοσης τιμολογίου.
Εάν η πληρωμή είναι:

Με χρήση κάρτας, διεκπεραιώνονται μέσω πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της  Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Socket Layers- SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Με Paypal θα οδηγηθείτε στη φόρμα του Paypal.

ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Η σύμβαση παραγγελίας θεωρείται έγκυρη εφόσον ελεγχθεί για την ακρίβεια των στοιχείων, τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και τη τιμή και επιβεβαιωθεί εγγράφως
μέσω αποστολής αντίστοιχου   ηλεκτρονικού μηνύματος από εξουσιοδοτημένο προσωπικό της  3D CUTTERS AND MORE.
Με την καταχώρηση της παραγγελίας αλλά και σε όλες τις  φάσεις εξέλιξης μιας παραγγελίας θα λαμβάνετε μέσω ηλεκτρονικού  ταχυδρομείου (email) σχετική ενημέρωση.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η 3D CUTTERS AND MORE παρέχει τη δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας.
Εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε μια παραγγελία που καταχωρήσατε σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε και να το δηλώσετε στην 3D CUTTERS AND MORE στο  email: info@3dcuttersandmore.gr ή στο τηλέφωνο 6936634655 Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-19:00 & Σάββατο 10:00-14:00 (εκτός αργιών).

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Σε κάθε παραγγελία που γίνεται μέσω διαδικτύου η τιμή των προϊόντων είναι η αναγραφόμενη ως τιμή με Φ.Π.Α. και ο υπολογισμός της τελικής τιμής φαίνεται αναλυτικά στη φόρμα παραγγελίας. Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. Μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του τιμήματος τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα της εταιρείας μας. Για την εξυπηρέτησή σας μπορείτε να επιλέξετε την πληρωμή των αγορών σας με τους εξής τρόπους:

  • Μετρητά μέσω αντικαταβολής. Η επιλογή της αντικαταβολής έχει επιβάρυνση 2.70€.
  • Με χρήση κάρτας, όπου η διεκπεραίωση γίνεται μέσω πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της  Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Socket Layers- SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
  • Με Paypal. Βασική προϋπόθεση χρήσης είναι η ύπαρξη λογαριασμού στο Paypal. Υπόκειται σε επιπλέον ποσοστιαία επιβάρυνση. Με Paypal θα οδηγηθείτε στη φόρμα του Paypal.
  • Με κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς με δικαιούχο ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ-ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΝΝΙΔΑΚΗ

ALPHA BANK: GR 7001401700170002002014100

ΤΡΑΠΕΖΑΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR 1401720720005072100417102

EUROBANK GR 0802603920 000270200703688

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Τα προϊόντα ετοιμάζονται κατά παραγγελία και χρειάζονται μεταξύ 24-72 ωρών για επεξεργασία. Σημειώστε ότι η εκτύπωση τους εξαρτάται από το μέγεθος των τρέχουσων παραγγελιών, τη διαθεσιμότητα υλικών, τις αργίες και τις τυχόν αλλαγές που έγιναν μετά την αγορά.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Παραγγελίες που καταχωρούνται στο www.3dcuttersandmore.gr τις εργάσιμες ημέρες μέχρι τις 12.00, παραδίδονται σε 2 – 5 εργάσιμες ημέρες, στη ζώνη εντός Αθηνών.
Για τις υπόλοιπες περιοχές η παράδοση διαφοροποιείται αναλόγως και μπορεί να φθάσει τις 3 – 7 εργάσιμες ημέρες και η επιβάρυνση υπολογίζεται με βάση το
βάρος/όγκο . Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών (ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ), για την αποφυγή επιπλέον
χρέωσης μεταφορικών η παραλαβή γίνεται από το πλησιέστερο γραφείο της εταιρίας. Οι παραδόσεις γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9.30 – 17:00. Οι ημέρες και οι ώρες παράδοσης ισχύουν για εργάσιμες ημέρες και ώρες αντίστοιχα, δεν ισχύουν για τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα.
Οι πελάτες κατά την παράδοση της παραγγελίας οφείλουν να ελέγχουν το άθικτο της συσκευασίας. Κατεστραμμένα ή σπασμένα προϊόντα δεν καλύπτονται από εγγύηση και δεν θα πρέπει να παραλαμβάνονται.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ – ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Προϊόν που αγοράσατε από την 3dcuttersandmore.gr μπορείτε να το επιστρέψετε εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του, στην περίπτωση που αυτό είναι προβληματικό. Προκειμένου να επιστρέψετε το προϊόν σας παρακαλούμε πρώτα να επικοινωνήσετε με την 3DCUTTERSANDMORE στο email: info@3dcuttersandmore.gr ή στο τηλέφωνο 6936634655, Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-19:00 & Σάββατο 10:00-14:00 (εκτός αργιών). 

Κατά περίπτωση θα γίνεται:
Προβληματικό: θα αντικαταστήσουμε το προϊόν χωρίς καμία επιβάρυνση, αφού μας υποδείξετε με φωτογραφία το πρόβλημα που έχει το προϊον.

Δεν θα γίνεται δεκτή:

Από λανθασμένη επιλογή:  Επειδή όλα μας τα προϊόντα είναι κατά παραγγελία, δεν είμαστε σε θέση να σας αλλάξουμε το προϊόν αν έχει γίνει λάθος επιλογή από την μεριά σας, είτε αυτό αφορά στο σχέδιο που επιλέξατε, είτε στο μέγεθος που ορίσατε.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Με την παραλαβή της επιστροφής σας, εφόσον καλύπτονται τα παραπάνω και επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων, το σχετικό ποσό θα επιστραφεί άμεσα, ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε:
• Στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε, αν αγοράσατε με
αντικαταβολή ή χρήση κάρτας.
• Στο Paypal που χρησιμοποιήσατε κατά την αγορά.
• Στον τραπεζικό λογαριασμό που χρησιμοποιήσατε κατά τη μεταφορά χρημάτων με
την αγορά.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση παραμένουμε στη διάθεσή σας  μέσω  email: info@3dcuttersandmore.gr ή στα τηλέφωνα επικοινωνίας 6936634655, Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-19:00 & Σάββατο 10:00-14:00 (εκτός αργιών).

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ – Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από την Ιστοσελίδα μας μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας πανενωσιακής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) διαθέσιμη στο https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

Η σύμβαση παραμένει δεσμευτική ως προς το υπόλοιπο μέρος της ακόμα και εάν δεν έχουν νομική ισχύ επιμέρους σημεία αυτής .Ο πελάτης  δεν μπορεί να επικαλεστεί την ακυρότητα ολόκληρης της σύμβασης για τον λόγο ότι ένας ή περισσότεροι γενικοί όροι είναι άκυροι ως καταχρηστικοί». Αντιθέτως, ο καταναλωτής αν το θελήσει δύναται να
επικαλεστεί την ακυρότητα ολόκληρης της δικαιοπραξίας μόνο αν συντρέχουν οι όροι της ΑΚ 181, η οποία ορίζει ότι «η ακυρότητα μέρους συνεπάγεται την
ακυρότητα ολόκληρης της δικαιοπραξίας, αν συνάγεται ότι δεν θα είχε επιχειρηθεί χωρίς το άκυρο μέρος».. Οι συμβάσεις μεταξύ προμηθευτή και πελάτη διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και καθ` ύλην καθώς και κατά τόπο  αρμόδια για κάθε διαφορά είναι τα Δικαστήρια των Αθηνών.