Κουπάτ Set Νύφη Καρδιά

8.00 12.00  Συμπεριλαμβάνεται o ΦΠΑ

Κωδικός προϊόντος: 11-937 Κατηγορία:

Περιγραφή

  • Το Κουπάτ Set Νύφη Καρδιά είναι φτιαγμένο κυρίως για να κόβουμε ζαχαρόπαστα για να διακοσμήσουμε λιχουδιές όπως μπισκότα, κέικ κ.τ.λ. Όλα τα κουπάτ μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την κοπή ζύμης μπισκότων, φρούτων ή ψωμιού τοστ.
  • Όλα τα κουπάτ είναι κατασκευασμένα με ποιοτικόυς  3D εκτυπωτές που χρησιμοποιούν βιοδιασπώμενο πλαστικό (PLA)  τη ώρα της παραγγελίας και έχουν κατά προσέγγιση βάθος 12mm με τις γραμμές χάραξης περίπου 1,5mm χαμηλότερες από τα τοιχώματα κοπής.
  • Τα κουπάτ, εκτυπώνονται σε διάφορα τυχαία χρώματα. Τα μεγέθη που αναφέρονται αφορούν το κατά προσέγγιση ύψος (πάνω προς τα κάτω) ή το μήκος (αριστερά προς τα δεξιά) του κύριου κομματιού για το περίγραμμα του μπισκότου (στις περισσότερες περιπτώσεις αυτό είναι το κομμάτι που είναι η σιλουέτα ολόκληρου του σχεδίου) στο σετ. Όλα τα άλλα μεγέθη είναι άμεσα ανάλογα με αυτό το μέγεθος.
  • Τα κουπάτ ΔΕΝ είναι ασφαλή για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων. ΠΛΥΣΙΜΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΕΓΝΩΜΑ. Η παρατεταμένη έκθεση σε υγρασία και άμεση θερμότητα / ηλιακό φως πρέπει να αποφεύγεται.
  • Τα προϊόντα μας ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ και χρειάζονται συνήθως 24-72 ώρες για την εκτύπωσή τους. Λάβετε υπόψη ότι ο χρόνος προετοιμασίας εξαρτάται και από το όγκο των παραγγελιών μας, τη διαθεσιμότητα υλικών, τις αργίες και τυχόν αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν μετά την αγορά.
  • Δεν βρίσκετε αυτό που ζητάτε; Επικοινωνείστε μαζί μας εδώ ή στείλτε μας μήνυμα από την σελίδα μας στο facebook.

Επιπλέον πληροφορίες

Μέγεθος Set

8εκ, 9εκ, 10εκ, 11εκ, 12εκ, 13εκ, 14εκ

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Κουπάτ Set Νύφη Καρδιά”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *