Ανάγλυφος Πλάστης Νο 6

11.00  Συμπεριλαμβάνεται o ΦΠΑ

Κωδικός προϊόντος: 14-107 Κατηγορία:

Περιγραφή

  • Ο Ανάγλυφος Πλάστης Νο 6 έχει σχεδιαστεί για να αποτυπώσει ένα μοτίβο σε ζαχαρόπαστα γρήγορα και εύκολα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας εάν δεν είστε σίγουροι εάν αυτό το προϊόν θα καλύψει τις ανάγκες σας.
  • Όλοι οι πλάστες είναι κατασκευασμένα με ποιοτικόυς  3D εκτυπωτές που χρησιμοποιούν βιοδιασπώμενο πλαστικό (PLA)  τη ώρα της παραγγελίας και έχουν κατά προσέγγιση διάμετρο 4-4.5εκ  και μήκος περίπου 12.5εκ
  • Οι πλάστες ΔΕΝ είναι ασφαλή για πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων. ΠΛΥΣΙΜΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ με τη μαλακή πλευρά ενός σφουγγαριού ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΕΓΝΩΜΑ. Η παρατεταμένη έκθεση σε υγρασία και άμεση θερμότητα / ηλιακό φως πρέπει να αποφεύγεται.
  • Συνιστούμε να πασπαλίζετε με λίγη ζάχαρη άχνη την ζαχαρόπαστα και τον πλάστη για να αποφύγετε να κολλήσει η ζαχαροπαστα στον πλάστη.
  • Τα προϊόντα μας ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ και χρειάζονται συνήθως 24-72 ώρες για την εκτύπωσή τους. Λάβετε υπόψη ότι ο χρόνος προετοιμασίας εξαρτάται και από το όγκο των παραγγελιών μας, τη διαθεσιμότητα υλικών, τις αργίες και τυχόν αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν μετά την αγορά.
  • Δεν βρίσκετε αυτό που ζητάτε; Επικοινωνείστε μαζί μας εδώ ή στείλτε μας μήνυμα από την σελίδα μας στο Facebook.

 

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Ανάγλυφος Πλάστης Νο 6”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *